Påväg.

Nyss stannat och handlat massa gott i färila! Nu fortsätter vi mot stugan


Fjällen

om ca 40 minuter kommer far min och hämtar mig så beger vi oss mot fjällen, kommer sakna älskling nå fruktansvärt mycket. Men har kameran med mig och får kopla upp mobilen till datorn så jag får internet och kan blogga :) Vi hörs på vägen KYSSSSSSSSSSSSSSSS

Film mys

Är hos Martin nu och kikar Beck innan jag ska åka hihi mysigt


TISDAG

Idag har jag varit och badat. Ätit max osv. nu har jag rensat lite på rummet men orkar nog inte dammsuga! Kameran är nerpackad så blir nog bara mobilbilder tills jag åker imorgon! Nu chilla och vänta på min fina. kyyyysss på röven

Mat

Godnatt


Öööö

Va hos josse med henne Frida Fanny och Elin i typ en timme. Nu ska jag följa med Hanna som sällskap på nån tattarfest :P


Out for a Walk


Måndagkväll.

Pappa är grinig och nån är bitter. Så Skiter itelefonen ikväll och går nu ut för att umgås med några fina flickor. Själv leker man snygg ginger. HÖRS

DUSCHEN

Nu har jag så gott som packat klar och nu hoppar jag in i duschen!

Packning!

Håller just nu på att packa till fjällen. Har ju en stuga där så ska upp dit med pappa och min älskade skoter i 4 och en halv dag. Kommer sakna älskling nå fruktansvärt. Men kan nog åxå va bra för oss att få sakna varann i några dagar. :) Blir att plugga massa saker där också och eftersom att det inte finns något internet så vet jag inte hur mycket uppdatering det kommer att bli. Har ju mobilen att blogga med annars. Vi får se hur jag gör när jag kommer dit helt enkelt. Nu ska jag fortsätta hörs!

Big Brother

Kikar själv nu kul de NOOT


Kvällsmat


Gårdagen!

Godmorgon! Igår åkte jag och JohannaL och Tingelingan in till Gävle för att gå på bio! This means war, sevärd på bio. Jättebra och rolig film. Nu ska jag fixa mig sen ut på en prommis.

MOT RESECENTRUM

Gokväll alllaaa läsare.
Nu ska jag fixa till mig lite mer och slänga på mig skorna och börja vandra ner mot Rese där vi är några vänner som tar bussen till gävle för att gå på bio! :) Kameran funkar igen så tar med mig den. :) HEHE. Sen direkt hem och sen åka och hämta en annan liten filur. Men nu måste jag skynda mig vi hörs! 

Biomys

Tjena blogghaaah! Idag ska jag Hanna Wilma och Johanna antagligen på bio i Gävle! Vet inte vilken vi ska se riktigt än men med återstår att se :)

Nu ska jag fixa mig och laga lunch med bästa! Puss


Pink

Nu ska jag måla naglarna och gå ner till Karin och äta tacos med alla där :) sen mysa och plugga på kvällen ! Höres


Mat dejt

Donken <3


Orkar inte blogga.

Vet inte vad jag ska skriva och kameran funkar ju inte! Så börjar bloggar igen när jag fixat kameran. Blir inom några dagar!
HÖRS

PLUGG CP SAKER

Har nyss haft utv samtal. Nu sitter jag hemma och pluggar eftersom jag har 100 rester känns de som! åååååh bajs. Blir att plugga på sportlovet i fjällen :) och kameran är sönder. kul nääää HÖRS !

Food

Äter lunch med mamma på american! Mums


Big Brother!

Kikar på bb nu med mamma och Fanny och äter bullar. Sen godnatt !:) imorn äre prinsennnnn


Soppa

Mums


HOME

Hemma från skolan nu med tönten. Är skit hungrig mamma kom hem </33333
ikväll ska man göra nudelsoppa åt morsan med kyckling , fett svårt xO!
nu ska jag äta eppel och spela playstation!

Morning

Tror min mensvärk gått över idag iallafall. Skönt! Nu ska jag bege mig still skolan alldeles strax. Ha en bra dag!


fortfarande menvärk

Sittter i soffan hos mamma och vääntar på att BigBrother ska börja så vi kan kika på det! Sen ska jag borsta tänderna och sova gott.
Idag har varit en riktigt upp och ner dag. Har inte varit såhär ledsen på jättelänge. Men dagen slutade bra hoppas jag. Har gjort två prov båda gick jättebra tror jag. och gårdagens prov får jag nog reda på imorgon!
ÄLSKAR MIN POJKE

Tro aldrig på en kille som spelar, han tar alltid spelet före dig

Tro inte att han svarar när du ringer och vill säga att du ramlat och gjort illa dig och behöver hjälp för han är upptagen med att spela och trycker på upptaget och skriver att han pratar Skype , tro inte att han alltid finns där så länge spelet finns. När man gråter och verkligen vill prata är det upptaget knappen som gäller för man väljer tydligen spelet över allt annat!


Hate This !

Ska nu jobba matte sen spanska prov sen va med puddingen! Hörs


Morning!

Redo för skolan, får skjuts om en timme två prov idag, lycka till. Puss


Big brother.

Har nyss kikat på bb med mamma min, hon skrattade så hon grät kan jag ju säga! Herregudvilka konstiga människor det finns. pretat lite i telefonen med en pudding med. <3
bllir så ledsen av att se vissa omogna töntar som bara sitter och trycker ner andra när dom inte är ett dugg bättre själv. tror som är så jävla bra men egentligen är dom bara feta äckliga jävla tattare till spelnördar. fyfan om ni bara visste. flottiga äckel ungar BURN

Min bästa vän nu är vetekudden och värmedynan!

Har käkat med mamma gjort prov idag, hoppas ja klarar det. Regnade nyss ute men nu snöar det igen. Nu käkar jag mackor och strax plugg!


Kill meee!

FYFAN I HELVETE VAD JAG INTE VILL LEVA JUST NU! MIN MENSVÄRK DÖÖÖÖÖÖDAR MIG BOKSTAVLIGEN. KAN VERKLIGEN INTE STÅ UPP. BLIR SÅ JÄÄÄÄVLA ARG! Ska ta ett varmt bad nu och hoppas att det blir bättre. Sen blir det att kika Big Brother.

Mensvärk så jag dör!


Morning!

Har nyss vaknat. bussen går om tio min hinner inte göra nåt så ska äta de här nu sen springa ner till bussen. tagga längsta skoldagen idag med en massa prov och skit. hörs

Ut på en promenad

Går ut på en promenad och rensar tankarna utan mobil, känner för att bara vara ifred , fyfan blir så trött på det här!

If you love someone you must trust them.


Mums!

har inte mått så bra idag! uscha.. Pappa kom nyss hem med en pizza och bea. mmm tack!
nu The lying game sen BB!

powernap

har nyss ätit rester sen igår. väntar nu på pappa som ska komma hem snart. nu blir det kika ett avsnitt av The lying game sen en powernap!

Morgon!

Vaknade nyss pappa är skitsur! Ska kanske ta en sväng på skotern idag! Myst lite igår. Hihi nu ska ja plugga har typ 5 saker som måste göras denna veckan skit drygt! Vi hörs sen puss


Vampire Diaries.

Nu ska jag chilla och kika på Vampire Diaries strax tror jag får se. Plugga står som nummer ett nu iaf! tråkigaste bloggen för tillfället. men orkar inte riktigt på helgerna. hörs

Trött

Godmorgon, vaknade nyss och ska strax hoppa in i duschen ! Gårdagen så var jag hemma hos Matilda och firade henne med en massa folk! Slocknade i sängen när jag kom hem. Hörs soon !!:)


Hos matilda

Sitter hos Matilda med massa tjejor och bajsar. Askul ! Hoppas på hem och mysa inatt puss !!


Trött!

åååh, folk som ändrar sig hela tiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! die

Going to School looking like shit!

Vaknade för ca 10 min sen nu springer ja till bussen puss :)


Plugg

Nyss hemkommen och har nyss tagit en varm dusch! Nu ska jag plugga spanska och historia eftersom jag har sjukt mycket att göra nästa vecka... Det suger! Menmen. Sen ska jag kolla på The river! puss

in bed

ligger i sängen och kikar på film. ska strax iväg puss , det här är jag

Morgon.

Ska till doktorn nu sen tandläkaren. Skönt! Sen plugga och ta hand om min prins :)


GODNATT

Silence is a girls loudest cry, you know she's reallt hurt when she starts ignoring you!

Vem fan är jag? jag gör världens jävla misstag hela tiden. ingen är nånsin nöjd över vad fan jag än gör. vad ska jag göra? bara skita i allt? är det de ni vill. Är så jääävla trött på det här, på er, på mig själv. jag är en jävla ginger. fyfan hur kan jag ens finnas. orkar fan inte med nånting den här veckan. ingen orkar med mig den här veckan heller. ska stänga in mig från allt i ett jävla år. gråter varje jävla natt, antingen för att jag är glad för att jag har världens bästa person i mitt liv, som tycker jag är dryg. eller för att jag blir ledsen när denna person gör mig orolig, varje jävla kväll. Är så jävla lycklig på dagarna , vill bara alla väl. men allt känns bara förgäves. Jag försöker göra allt för att alla mina nära och kära ska va nöjda men jag då ska jag ligga här och gråta för att jag tar ut mig helt på det? vet inte ens varför jag skriver det här. men är arg, besviken, ledsen, trött på allt. och har fan ingen lust med nånting annat än att ligga i den jag älskars famn, det är de bästa jag vet. jag hoppas han vet det. kommer fan ingenstans med nånting, bryter ihop igen. Lyckopillren kommer tillbaka nu. gör mig glad tack 0703164289 älskar dig nitram! glöm aldrig det

Mat

Mums


Murgårn

Tjobre bloggen, är med en vän som är väldigt ledsen som behöver tröst av en ginger. Sen ska jag till murgårn på öppet hus och träffa mina söta polers!!

Längtar tills imorn när jag får träffa
Min prins


Onsdagmorgon

Godmorgon kära bloggläsare!

Har nyss ätit frukost som på bilden nedan, nu ska jag sätta på min skorna och kila ner till bussen till skolan. Ha en bra dag alla. Kysssar

Godnatt

Efter en ganska bra dag och nyss hem kommer från andra sidan gatan säger jag godnatt, ska kolla på PLL nu. kyss <3

Alla hjärtans dag!


How I look on Valentine's Day.


Bakning och fixar!

Hej alla glada. Tror nog min dejt kommer trots massa onödigt strul! Har nyss bakat en kladdkaka och fixat lite jordgubbar doppade i smält choklad. Mums! Bara att invänta sällskapet.


Alla hjärtans dag.

Vet inte om den här dagen kommer blir bra eller inte! Jag önskar den blir den bästa nånsin för har fixat sjukt mkt! Nu är jag hos farfar och ska fika lite sen kommer pappa och skjutsar hem mig.


Morgonnnnnnn

Fyfan är helt slut. Men bara att pallra sig upp väcka pappa och äta frukost.Vaknade av massa sms inatt, Sen bär de av till farfar för skoteråkning upp till högbo .


Ger upp , godnatt

in love

MAT

Har varit och handlat mat tills imorgon på Ica med pappa. Imorgon är de friluftsdag i högbo som gäller med klassen. Ska ta skotern med Linnea dit! Sen hem och fixa tills mig dejt kommer på eftermiddagen.
FICK MIN ÄLSKADE MAT

Beger mig ner på stan för att handla!

Nu åker jag ner på stan och handlar inför imorgon. Sen blir det hem att fixa och dona. Kanske träna lite grann.Vad vet jag . Ska tvinga pappa att köpa donken till mig. puss

Ledsen ginger

Är en ledsen ginger just nu. Ska åka ner på stan vid sex och handla. Kommer bli fattig :( men va gör man inte för sin kära dejt :) look at My eyes....:'( plugga nu kyss.


Prov.

Nyss skrivit klart mitt engelska prov, gick jättebra! Nu ska jag äta this i lugn och ro innan nästa lektion!

Måndagmorgon.

Godmorgon! Sitter ni i sängen och tar det lungt, ska skriva upp lite saker som ska inhandlas tills imorgon då det är Alla hjärtans dag! Nu ska jag bege mig mot skolan puss!

I just wish

Det här är så jävla sant <3 love u

Allt är förstört.

Orkar inte uppdatera bloggen ikväll är för ledsen. Godnatt


Väntar.

Har nyss kommit ut ur duschen och nu ska jag sätta på en tvättmaskin eftersom min tvättkorg är full och pappa är inte hemma så då får man leka tvätt tant! Inväntar Agri som ska va med mig i min ensamhet. håller också på att ladda ner senaste avsnuttet av Vampire Diaries som vi nog ska kika på. Puss cya later broo
Du lyser upp min dag <3

Godmorgon!

image descriptionHar nyss vaknat, Vädret är fint och jag är glad! Vet inte om jag  skulle va med agri idag :) annars ska jag åka upp till mamma och umgås med henne och knut! Ha en bra dag :))))

Home

Tjobre bloggen!
Kom nyss hem och ska sova nu, är sjuuukt trött godnatt !


Polen del 1

Sitter antagligen i bilen påväg till borlänge nu. Ska vara där heeeeeela dagen! Så ska lägga ut två delar från Polen i somras istället idahhhhh! DAH
EN GAS GREJ!!!!
Giftgasburkar.

Glasögon som dom samlat in.
Håret från alla människor som de rakade av.

GODNATT

Har varit med hanna, matilda, carro, wilma och johanna nu ikväll och kollat på film och skrattat. 
Åt även denna skönhet nu blir det film och sova godnatt!

Polen del 2


Kvällen

Åkte hem till morfar efter idrotten och skrapade lite lotter och tjänade lite pengar som jag alltid får av han :)
Nu sitter jag och är proppmätt och väntar på några fina vänner som ska göra mig sällskap ikväll! Senare ska jag mysa och sova till en film. Vi hörs kanske senare annars imorgon!

SNODDE FRÅN LINNNEAAAAA BAJSKORVEN SOM GILLAR ATT BRÅKA MED MID***S

Smeknamn: GINGER
Födelsedag: 18 MARS 1995
Bor: AGA & HÖGBO
Arbete: JUST SCHOOOL OCH SOM GINGER
FAVORIT…
Färg: BLACK
Plats: I ETT SPECIELLT RUM I EN SPECIELL SÄNG
Drog: MJÖLK
Fordon: GINGER BIL
Film: THE TOWN & MAMMA MIA
Djur: CÄÄTS
Affär: H&M, VILA
Serie: PLL, TVP, THE MENTALIST
Café: WAYNES
Skor: CONVERSE

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln: NJA BLIR BLÄNDAD IBLAND
Gnälla: JAAAA
Skrika: JAAAA
Sova: JAAAA
Drömma mardrömmar: JAAAA
Drömma sexdrömmar: JAAAA
Försöka vara annorlunda: JAG ÄR REDAN ANNURLUNDA BEHÖVER INTE FÖRSÖKA
Klä dig i svart: JAAAA
Ha sex: JAAAA
Hata folk: JAAA
Lita på folk: JAAA

NÄR…

Åt du senast: EN OCH EN HALV TIMME SEN
Läste du en bok senast: NYSS
Var du på konsert senast: VETEJ
Köpte du något senast: IGÅR
Kysste du någon senast: IGÅR KANSKE
Svor du senast: IDAAAAG
Sjöng du senast: I BADET
Klagade du senast: TIEEEP 3 TIMMAR SEN
Är det sommar: I JUNI

VEM…

Saknar du: MIN PRINS(KORV)
Rörde dig sist: MAMI
Kysste dig sist: ALLA VET REDAN
Gjorde dig riktigt glad senast: ALLA GINGER FRIENDS
Fick du sms från senast: WILMIS

HAR DU…

För många vänner: NÄÄ
Tvångstankar: NÄÄ
Någon annan psykisk sjukdom: JAG ÄR EN PSYKIST SJUKDOM
Färgat håret: DAH?? ÄKTA VARA
Brutit några ben: JAAAA MÅNGAMÅNGA
Några piercings: NÄÄ
Egen dator: JAAA
Gjort bort dig rejält: JAAA
Bra självförtroende: NÄÄ
Kysst någon: JAAA
Haft sex: JAAA
Köpt kondomer: VARJE SÖNDAG SEN SLÄNGER JAG DOM I KYRKAN PÅ GUDSTJÄNSTEN
Sagt jag älskar dig till någon idag: JAA
Varit kär: JAA
Blivit kär i någon på nätet: NÄÄ
Dumpat någon: JAA
Blivit dumpad: JAA
Velat vara otrogen: NÄÄ

HUR….
Går du: LIKE A GINGER
Fördriver du tiden: JUST BE A GINGER AND YOU FEEL GOOD
Mycket pengar har du: MYCKET
Tjänar du pengar: FÅR BARA
Ofta diskar du: NEVAAH
Ofta städar du: IBLAND
Ofta träffar du din familj: VARJE DAG
Mycket äter du: SOM EN GRAVID KVINNA GÅNGER 3

Bomben i Oslo!

Eftersom min låtsaspappa bor mitt i Oslo Centrum där bomben i somras sprängdes gick vi några dagar efter och kollade på skadegörelsen. Det var jättemycket avspärrningar men försökte ändå få lite kort.

Byggnaden där det var som värst. De hade satt för skydd för att inte djur osv skulle komma in där.






Hemskt, orkar inte ladda upp fler. kom hem till mig om du vill se mer. men passa er för mina gingervakter isåfall

stress

stressar ner och äter frukost nu sen skola! vi hörs efter den puss
osminkad söt ginger ! ;););););););

Kväll.

Har varit med lite olika folk idag, Maja linnea och elin sen nu på kvällen var jag hem till emma och träffade henne fanny och rebecka. Imorgon och i helgen får ni bilder från polen och norge när bomben smällde där i somras!
Godnatt!
me and mi madre in poland <3

McDonalds


Sitting in tha schoooool

Sitter och är ful i skolan orkar inte uppdatera bloggen idaggg så hörs ikväll pöss pöss !
Snyggaste gingern i stan

Morgon trött!

Godmorgon! Är hur trött som helst idag. Så drog bara på mig jeans och en tjocktröja.

Skola om 20 minuter slutar ett då ska jag Linnea och kanske Elin ner på stan och fynda lite saker ! Vi hörs sen puss


Fick en dokumentär av mamma!

Fick den här av mamma ikväll. Jag rekomenderar verkligen er som får chansen att åka dit att göra det. Jag var där i somras och det känns så himla overkligt, hemskt men ändå lite coolt att dom kunnat bevara så himla mycket. Ta verkligen chansen om du får den! Kan lägga ut lite bilder imorgon eller i helgen på det!


MAT

Ja nu kommer det bilder på maten jag gjorde till min kära familj. Tacos . Mums. Sen har vi slappat i soffan och kikat lite på Tv!

Home

Kom nyss hem från skolan. Gjorde illa mig rejält på idrotten idag, kan inte gå. En haltande ginger är en ledsen ginger. fuuck my life or my leg... xD man ba x'( fuck noooo . har D A M P . snart ska jag laga mat åt tha family + mina cäts- nu pulla till en film! hörs.

morgon!

Har inte världens bästa morgonhumör eftersom man inte väcks av det man mest av allt hoppas på!
Känner att jag är sur osv. Har nyss ätit frukost och ska chilla lite mää min ipad nudå..... coool ^^))) Om ett tag ska jag ner på banken och växla in mina pengar och på ett möte där! Vi hörs!
Glöm aldrig att jag älskar dig

Kvälller

Ligger i sängen och myser bara. orkar inte skriva särskilt mycket. Godnatttttt . en pulla på bilden <33

School

Nu ska jag strax bege mig upp till morfar för att äta lite lunch med honom! Sen skjutsar han mig till skolan som börjar 13.00 med ett matteprov, lycka till ginger!!! Jag är en smart ginger ! Vi hörs senare eller ikväll tha blog!


Morgon.

Ligger och myser i min fina säng medans somliga är trååååkig. Nu ska jag kika på PLL. Ha en bra dag!

hate this

nu blire film och sova! Godnatt!
Bild gjord av fannii miss her

MONEY

Min kära spargris har tömts! Gissa hur mycket pengar det gömmer sig här ? ;) Är mer än vad ni tror :))))))) RIK ♥

Kvällsmaten ;)

Nyss ätit hemmagjord pizza med mamma och mina kissemissar! mums. nu inväntar vi knut genom att spela lite MW3! puss

Mys!

Myst lite idag hehehehe med mrX. ojdå. Är iaf hos pappa och skulle egentligen sola med Linnea och Elin men sen vart man fattig tydligen . Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan handla MAT! den här bloggen borde heta matbloggen enligt Linnea. men hon har inte lär sig att älska mat :)! LÄR DIG hörs 
miss you mr Alva

-Frukost

Sitter här och äter mina älskade coco pops. Skoldagen börjar 8.15 till 13.25 eller runt då iaf! SKÖN MÅNDAG! 
Idag vill jar bara myyysa, men är man alone så är man - that's ginger life....

GODNATT

Nyss käkat denna pudding nu blir det en film sen sova!

Dags att kämpa, slutet är nära.

Nu det här plus snabba cash med snyggingen Joel Kinnaman! Sen blire nog en semla med! TJOCKIS HÄR!  :) love my fat life. ♥

Min älskade mat!

Som ni kanske märkt så älskar jag mat. All mat, nästan ;) KEBAB PIZZA DONKEN osv. mmmmm MUMS. Dessvärre tycker jag nästan inte om choklad eller lösgodis. Konstigt. HEHEHEH .

Har iallafall nyss ätit mat med min kära far Lars! :) Köttfärsbiffar med soltorkade tomater och potatis blev de. Var faktiskt supergott! Nu en sexig timme i duschen för mig själv. Känner mig så ensam x'O skoja byeee! <'333 

Skoterdag! - I wish you were here

Hej igen, har inte hunnit skrivit så mkt idag. Vaknade iaf runt elva sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och åkte skoter. Nu fryser jag ihjäl. och ska byta om till slappis kläder och bara mysa framför en film innan det vankas mat!

Melodifestivalen

Sitter och ska kolla melodifestivalen alone nu hehe kul. Skönt att bara ta det lugnt en kväll! Har bara legat och degat hemma idag. :)


GODMORGON SUNSHINES

Har nyss tagit en varm dusch och nu äre städning som gäller puss!

GODNATT

Nu ska jag få min skönhetssömn alldelles strax först vampire diaries! GODNATT

FISKBENSFLÄTA

NU DRAR JAG HÖRS :D

FEST!

Tjatja bloggen händerååå? :D :D:D:D
har nyss kollat film med Johanna & HannaTingan. Nu ska vi ut och have someeee fucking fun!!! :) peace bre!!!
<3<333<3<3<3<

KVÄLLSMAT OCH SKOTER

Idag har jag åkt skoter efter skolan med far min. Va ut på Öjarn en sväng och fyfan va kul de är åå köra, helt sjukt!! Påvägen hem köpte vi en kebabpizza som är min favorit mat, fyfan vad fet jag varit den här veckan. Haha. Snart kommer de lite söta prickar hit, Mia Hanna och Johanna, vet inte om Eddie och Kalle skulle komma åxå. Blir inte möööjsss eftersom vissa som läser denna blogg är dum i huvve :) så jävla trött på det men de sket man i nu du kan sitta där och tatta! <333333333333333 hörs senare :)

Coola saker, mange autografer.


Jag trodde du var den jag ville ha

Igår var jag på mange makers med massa kompisar. Josse,maja,elin,emma,linnea,carl,agri,ebba,frida maja förlåt om jag glömt nån :) Det sög verkligen. Haha stod längst fram iaf och höll ens hand deni ;) hehehehe Här kommer lite dåliga iphone bilder :P

Trött!

Har nyss gjort ett bokprov i skolan, gick väl sådär med tanke på att jag inte läst ut boken helt ;) Ikväll ska jag nog vara med Hanna och Johanna en stund. Blir nog att kika film eftersom min kära far hade tänkt att inte vara hemma ikväll. Sen blir det massa myyyyys! :) heheh HÖRS

Skolan

orkar inte skriva nånting just nu har inte sovit ett skit, skriver när jag kommer hem och bilder från igår då med. pusssss

Mange Mange

Orkar inte skriva nu med lägger upp bilder imorgon efter skolan pusss bästisar , hatar folk som inte uppskattar saker btw


Hos mamma!

Har knäppt ett kort till mitt passsssserkort till skolan, fin ginger på bilden :) heheheheh nu ska jag powernapa framför en film och sen vid sju ska jag ner på stan med tjejerna och kika på Mange Makers. Haha, lite småkul faktiskt. Tar inte med mig nån kamera så ni får nöja er med mobil bilder sen isf ;) pussssss

Skolan

Sitter i skolan nu och har gjort världens snyggaste diagram. Ska luncha med mamma igen sen. Ja jag vet att jag är fetast i hela Sandviken. Men jag älskar verkligen mat!

DET HAR KOMMIT LITE ÄLSKLINGSSNÖ!!!!


Godmorgon

Äter frukost just nu :) efter skolan ska jag knäppa nå kort kl halv två senare blir det ner på stan med mina tjejer :)


Skolan

Sitter i skolan på spanskan, har faktiskt gjort allt man ska kämpar för mitt E! woop. Ska ta fyra bussen bort från denna skitskola och chilla satan i gatan. Ps linnea är skitsnygg idag, love u darling <33 ds.



on tha naturkunskap

Jag och Linnea sitter och sitter och funderar på varför vi människor ser ut som vi gör och inte såhär :

Morgon.

Ännu en morgon, slänger bara på mig ett par jeans och en tjocktröja idag känner jag. orkar verkligen inte leta på nå andra kläder. Kallt som satan ute som vanligt, brrrrr.

Just nu sitter jag och äter coco pops. mmmums. Sen skolan klockan tio :)
my little pony

RSS 2.0