BOMBER


Sandviken 150 år.

Åkte först och fixade en lokal med mamma och pappa. Sen åkte vi ner och kikade på fyverkerishowen som nog hela sandviken gjorde. snacka om mycket folk. och ni som inte var där ni missade verkligen nåt! Bildbomd strax :)

Just nu


Mor min skrämmer upp mig

Efter pappa slutat ska jag han och mamma åka och titta på lite olika lokaler tills jag fyller år :) så skulle hon ringa till den jag vill ha mest så skriver hon såhär, man blir ju räääädddd juuuh dömmma mamma x(

NYINKÖPTA SAKER SOM BEHÖVS I EN GINGERS LIV


COLD

åååååh, orkar verkligen inte med att det ska bli -25 grader ute. fyfan för kyla....... sitter just nu på världens tråkigaste spanska lektion genom tiderna. vet redan vad jag får, A såklart. heheh NOT , blir ett stort jävla F för mig, FAIL. hatar detta kommer aldrig klara skolan ger upp hejdå.

Lunch

Nyss käkat en god lunch med mamma på American Pizza Place. Nu sitter jag i skolan och väntar på tråkigaste lektionen i världen. Spanska, ska iaf försöka förstå nånting på den idag. Men man är ju tyvärr helt forever alone pga elin och linnea som inte är här och gör mig sällskap på denna värdelösa dag. Brinna är vad ni kan göra :)
VILL BARA ATT SNÖ HELVETET SKA KOMMA SÅ JAG KAN ÅKA LITE PÅ MIN ÄLSKLING!

så jävla besviken och ledsen på allt!

Dålig dag idag känner jag, vill bara krypa tillbaks till min varma sköna säng och ligga där hela dagen! Men nä. skolan kallar, börjar klockan ett vilken är hur skönt som helst! Men först lite plugg och luncha med mamma på stan :) sen är man så himla trött på personer åxå

TEARS

Godnatt, somnar med tårar på kinderna inatt


ge nåt tbx nån jävla gång , trött på att det alltid är jag

ï want you, nothing else just you

Plugg igen

Pluggar igen. Denna gång matte eftersom jag ute kan ett skit av de vi håller på med! Katten gör mig sällskap.


Omelett alá GINGER

1. Ta alla ingideredienser och legg dåm po eeeen benck! =)
2. Haka ala ingrididienser va du nu vil ha. Jag vile ha sjinka åkk tomatt. (= ps, visppa et eg mä sallt :) litte vaten mä x)
3. Steck alt i en steckpanna. Du känner att det doftar got när det e klarrt xP

Blä

Tar väl tag i lite plugg när man ändå inte har något att gör här hemma!



Hej igen!

Haft jätteont imagen pga stress imorse och dålig sömn, så åkte hem ifrån skolan. Har nyss kommit innanför dörren och ska lägga mig i sängen och mysa till en film, blir nog Abduction. Sen ska jag göra mig lite lunch! Krya på dig Ginger ♥ åh tack!


Morgontrött

Godmorgon, sitter på bussen påväg mot skolan nu, är sjukt trött. Vi hörs ska sova lite. :)))))))


LOVE

Idag har jag bara tagit det lugnt med några filmer. Vill rekommmmmmendera Sancturn! En jättebra och den är hur spännande som helst. Pappa satt och var arg på skådespelarna hela tiden för att dom inte gjorde som han tyckte. "Men gå in där", "släck lyset idiot" osv. HEHE. Min lunch och middag bestod av detta mumsiga meal!

Mc Chicken <3
Nu GODNATT!

Joke


Ta mig tillbaka till värmen!


Mitt hår lyser fan upp hela rummet man blir ju bländad :O !


Frukost!


Godmorgon!
Har nyss ätit frukost. Coco pops ♥. Igår va vi hos en kompis, sen åkte jag till tidningscupen igen och kikade på Miriams och Carros match klockan 00.40. Sen sprang vi runt där och drygade lite tills jag inte orkade mer och gick hem, blev förföljd man ba x'O.
 Pappa är i Falun så är helt alone. Ska strax ut på äventyr.
Jag längtar så mycket tills Sommaren! Den här kylan gör mig galen...

OH MY GOOOD A GINGER !!!!

Updaite

Here are nice


PICtures

Tjenare again! Nu väntas det på mat som är klar om ca en timme, Mumsigt! Karin Anna och Kalle ska nog också komma över och käka.

Senare ikväll ska jag va med mina favorittjejor och ha det riktigt roligt hoppas jag :) Ni får ha det så bra ikväll så hörs vi kanske inatt! Hadeeeeeee


im so sweeet.


OLD



Haha, jag var bara tvungen att lägga upp dom! Söta ;)

Mini ginger

Godmorgon.

Hej, vaknat för en stund sen. Igår kväll gick vi hem till Liam ett tag och satt där och diskuterade. Nu blir det bara att mysa med en film i sängen! Får se vad kvällen bjuder på. :)

Att folk man vet mår dåligt av att bli nertryckt av sina kompisar, försöker man hjälpa, sen snackas de bakom ens egen rygg, så jävla trött på allt skitsnack...


Besviken

Jag fattar bara inte hur du kan. Du vet att det bara sårar mig och gör mig arg. Fyfan. Kan inte ens beskriva med ord hur du kan göra såhär. Godnatt


Tidningscupen

Sitter på tidningscupen nu med Hanna och Mia! Stinker verkligen svett härinne! Hanna är förtillfället cp hon har typ rökt brajjjj man ba xO! Hörs later broo


Kvällssyssla.



TJENA!
Ska ner på stan strax och möta Hanna. Vi ska käka nånstans sedan får vi se vad som händer. Om vi inte hittar på någonting så drar vi antagligen till Tidningscupen. Nu blev jag arg igen, dra åt helvete HÖRS !



Godmorgon tha blog

8.20 startar skolan! Fysatingen vad trött jag är just nu, vill absolut inte kliva upp ur sängen. Tio minus ute dessutom och mörkt! Buhaaa. Hade den bästa dagen på länge igår måste jag nog säga :)!

Så här tänkte jag när jag vakna idahh <33

Har en sån där dag när man verkligen inte orkar göra sig i ordning så slänger bara på mig nå kläder och skiter i frillan osv. Who cares liksom, är ju fortfarande ginger. man ba xO. Nu är de frulle som gäller. Ikväll blire att va med min lillskit Hanna även kallad "Tingan" av mig :) hennes blogg http://htingstrom.blogg.se/

Så svårt, Godnatt.


att det ska va så himla svårt att förstå!

Myser som satan

Varit hos pappa hela eftermiddagen, nu är jag hos mor min i ödemarken och ska strax plugga lite matematik som jag för tillfället inte fattar ett skit av! jaja.

Myser med mina två söta katter för tillfället! Evald och Sofus. kattbrorsorna som är bögar :) Kan ju åxå tilllägga att jag är arg som ett jävla bajs bi just nu. 2 fula feta personer går mig på nerverna snart smäller det. Gäller att backa undan för arga gingers! punkt slut, annars är jag glad som en sool :)))))

peace out

What doesn't kill you makes you stronger

HEJSAN!
Nyss käkat typ 20 kötbullar. Gick till murgården med Elin, Maja, Lovisa & Lorin. Pratade med Karin och Kerstin och lite med Ola. Helt sjukt vad mycket jag saknar högstadietiden. Ta vara på tiden ni i nian, ni kommer sakna det som fan när ni börjar gymnasiet. Pratade med tingan och mia och rebecka lite med. Nu ska jag mysa ner mig till en film och vänta på halv nio bussen som jag ska ta upp till ödemarken Högbo! blä hörs läjter


Maja Lovisa Elin Lorin



MAN BA x'D


LÖÖÖNCH

Hej tja tjena! Elin och Linnea gör omprov i nå politik grej, vill bara sticka en kniv  i dom sen springa och käka. Sitter helt ensam i klassrummet och har tråkigt. Mitt liv är tråkigt. Det är bara mitt hår som lyser upp de. Mitt hår är fanktiskt värt 10000 spänn ifall jag skulle klippa av det och sälja de. :) fyfan tanken ! BTW killar som rakar skallen är skitfula. Ville bara säga de , så ingen kille behöver göra de oki ! Min kameraladdare är borta så ska hem och leta idag sen kommer det bättre bilder. höhö


Leker Voldermort. fett fin

Godmorgeeeen

Sitter i skolan nu och Linnea och Elin dom drygarselna kommer aldrig. Blir man en mobbad ginger idag då. Heheee. Slutar ett. SKÖNT DEEE! Idag ska jag nog till murgården ett tag efter skolan med maja elin lovisa , vet inte om linnea skulle med? Sen hem vid tre tiden och hade bäst!

Nu börjar strax min roliga lektion sååå hörs!


kväller

eftersom jag är så jävla lat så ska jag lägga mig och dega nu! godnatttttttt

Its fucking snowing!

Hejtjatjena !! Ute och går , händer inte mkt idag inte. Det är iskallt och fryser som satan :) annars då, jorååå fuck livet ! Fin bild på mitt självlysande eld hår :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3278943/images/2012/pic_186149931.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3278943/images/2012/pic_186149931.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3278943/images/2012/pic_186150026.jpg" class="image">


Skolmaat

Orkar inte med fisk i skolan så jävla äckligt , tur man äter med snyggaste personerna i Sandviken :) ps. Såg nyss Sandvikens stolthet, fick en dissblick, poor me ds.


Godmorgon!

Tjeeena, somnade inte efter fyra nångång igår! Mamma ringde och väckte mig nyss. Börjar skolan om ca 40 min. Nu blirde frukost och förhoppningsvis blir det en jävligt bra dag idag! :) Vi hörs senare ladieees

myyyyser lite med en tjocktröja idag bara, och mamma har snott plattången till Stockholm ARRRGH!

John blund kom hit!

Klockan är strax två, är inte ens trött. Kom massa saker emellan! Imorn skulle jag egentligen va med Alva och Sara men bögarna är ju bögar och ska plugga. Taggar även prov imorn som jag inte kan :) pösss har 5689 läsare


Gokväll... HAHA

Måste först säga att alva och sara är nog dom roligaste personerna i världen just nu! love yaa

Har nyss Duschat och ska nu krypa ner i sängen för att kika på Warrior, hört att den ska va bra. Godnatt pullor!

Käk with tha family

Tjeeena, sitter och käkar på dessa mumsiga saker nu avundsjuka people <33

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3278943/images/2012/pic_186037191.jpg" class="image">


Walla jalla!!!

Tjena gingerfans!
Mobilbloggar nu eftersom mr.X snodde datorn, hmm knasigt. Han gillar mitt hår. Ska strax till stan och käka ute med min rika familj :) min norrman till låtsasfarsa fyllde 40 nyss. Min mamma satsar på unga pojkar :))) hon är 47 typ hehehe nu ska vi mysa lite till VD!





Welcome to my gingerblogggg. ♥

Tja alla läsare (så hade jag inga). Ofta jag ska börja blogga då. Tack Elin och Linnea för ert tips ;)

Den stora frågan är ju varför jag är ginger? Alla undrar det, jag undrar det, min familj undrar det. hmm.
Ingen vet egentligen svaret. Jag har frågat min mamma och pappa varför jag blev så sällsynt som jag blev men dom har ingen aning. Ingen i min släkt är ginger. Min faster va lite rödhårig men sen kom vi fram till att hon färgat de... Min mamma måste helt enkelt ha haft de lite mysigt med en morot eller ingefära. Undrar om den kom från hemköp eller ica isåfall?


Här är söta lyckliga jag, håret lyser upp omgivningen som en eld :)

RSS 2.0